Wednesday, February 23, 2011

[Helliza Helmi] Mata Dia Besar, Korang Ada.?



Mata dia sudah lah besar lagi nak buat muka cute. Haruslah lagi comel. Kenapa.? Kenapa.? Purkhe.? Purkhe.? Awatnya ang comel sangat ni Helliza Helmi.? Apa yang kau dah buat dekat aku.? Aku minat perempuan.? Aku LES.? Ohoooo, tak mungkin. Tak salah rasanya meminati dan memuji kejadian Allah SWT. Lagi satu aku nak sound setepek dekat yang kutuk Helliza. Hello, dia pandai, ada production sendiri, dia cantik, mata dia besar. Korang ada.? Sebab korang takde lah korang jelous kan.? Yang laki kutuk dia sebab korang tak ada awek macam dia kan.? Yang perempuan lak dengki sebab korang tak secantik Helliza Helmi. Yes, puas hati aku. Teruskan berjuang sis.! Kami as a blogger support sis dari belakang. 


19 comments:

Mohd Fitri said...

comellah!! jatuh cinta kali ke empat belas

Yuni Aisyah said...

sumpah comel gila...!!

mesmerising_wan said...

wahaha~ cute n simple~

Miss Tatie said...

mehla sertai contest ini.... yang dah berkahwin/ belum berkahwin dialu-alukan..hadiah lumayan!
http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

s0ggyBloggErs said...

setahu aku xde lak laki yg kutuk dye.. wah.. Heliza Helmi... ♥ i luv u ♥... hehe...

saiful said...

org yg iri hati dan hasad dengki je yg suka kutuk org lain.

naqiah said...

hehehe... dy memang comel!!!

ahfat said...

hi, sy ahfat . ;D

P0polita said...

besemangat sungguh ecah menentang pemprotes.. eheh.. bagus cah.. heliza mmg comel pun

Cik Yana said...

Sape yang kutuk Heliza tu? Meh cik Yana kutuk dia balik. Hahaha~

ChoCoLieTa said...

comel sgt2.....:)

izyanty collection said...

suka heliza, cute..

Hendra Musonif said...

ecah jeles...wekkk

Bos said...

chantek..........

ViNN said...

mate besa..hoho..

ecah said...

@Hendra Musonif
mne ade aku jeles

ecah said...

@Cik Yana
jom kutuk bersame2..

ecah said...

@Mohd Fitri
cinta x berbalas..ehehhe

Ain Zulaikha said...

hahahha mata dia mmg besar gedabak gedebush!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails