Saturday, February 26, 2011

Aku dan Trophy UEFA Champions League


Tak sia-sia perjalanan dan 'lepakian' aku di Sunway Pyramid tadi. Planning nak pergi Sunway just nak pergi makan je. Then, after tu pusing-pusing Sunway tengok lambang UEFA bapak besar. Ce try usha lah kan. Memang best lah. Jersey, kasut, tag, kad merah, kad kuning yang ada tandatangan footballers. Macam-macam lagi lah. Ok, aku cakap pun tak guna kan.? Apa kata aku tunjuk gambar sikit. Sikit je tak banyak.



actually ada tanda tgn beckham kat baju tu tapi dek kerana silau jadi tak nampak

ok, apa yang aku pegang tu.? Jeng..Jeng..Jeng
.
.
.
YES.!! Gambar bersama UEFA Trophy. 

Ok, korang jelous tak.? Haaaa, kalau jealous sila angkat tangan. Hehehe, ada masa lagi. Korang pergi dekat Sunway esok sebab benda ni berlangsung 2 hari. So, tunggu apa lagi. Pergi cepat Sunway tangkap gambar free and boleh menang hadiah lagi kalau korang ada luck lah.



11 comments:

joegrimjow said...

ehhh
macam kenal!!

ecah said...

@joegrimjow
owh bro joe..hyeeeee~

kiz said...

best la cam ni..esok leh laa pi ushar lak kat sunway..

adibah said...

aaaaaa..mmg jeles..cmne mau pegi..
xdpt blek..
xbley ke edit gmbr kite letak kat situ..??hehehe

Bos said...

jeles..!!!

Cik Yana said...

Biar betul free amek gambar, siap dia print agi.

ecah said...

@Cik Yana
betullah CY..betul..

♥ Ana Joe ♥ said...

cantiknyeee...suke tgok gambr tuh...

P0polita said...

wahh.. best tu dpt begambar free.. kalau dekat da lame aku pegi.. waaaa...

ViNN said...

x ajak..

HazHand said...

aku dh pegi!! hahaha,pnjg giler org bratur!! xjd nk amek gmbr..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails