Tuesday, November 30, 2010

UiTM Kampus Tapah beroperasi 27 Disember


TAPAH 29 Nov. – Seramai 450 pelajar akan mencipta sejarah sebagai kumpulan pertama memulakan pengajian di Universiti Teknologi Malaysia (UiTM) Perak Kampus Tapah yang dijadual beroperasi pada 27 Disember ini.
Pengarah Kampus UiTM Perak, Prof. Dr. Ir Zainab Mohamed berkata, buat permulaan, pelajar-pelajar tersebut akan mengikuti kursus-kursus pilihan yang ditawarkan menerusi Fakulti Sains Komputer dan Matematik.
”Pelajar-pelajar terbabit, ada yang sebelum ini ditempatkan di kampus induk di Shah Alam dan ada sebahagiannya merupakan pelajar baru.
”Mereka akan memulakan minggu orientasi pada 27 Disember ini sebelum memasuki kelas-kelas pengajian pada awal Januari,” katanya.
Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas majlis Penyerahan Bangunan UiTM Perak Kampus Tapah di sini hari ini.
Hadir sama pada majlis itu ialah Pengarah Jabatan Kerja Raya (JKR) Perak, Datuk Dr. Ir. Safry Kamal Ahmad dan Pengarah Pembangunan UiTM, Alias Taib.
Dalam masa sama, katanya, kewujudan cawangan kampus baru bernilai RM47 juta dengan keluasan hampir 11 hektar itu dilihat mampu menjadi pemangkin kepada pertumbuhan ekonomi membabitkan kawasan di persekitarannya.
”Kita melihat, banyak pertumbuhan ekonomi baru membabitkan masyarakat setempat juga dapat dijana berikutan kewujudan kampus ini.
”Perancangan kita ialah mahu menjadikan UiTM Perak Kampus Tapah dikenali sebagai kampus ICT (Teknologi Maklumat dan Komunikasi) memandangkan kepentingan dan perkembangan semasa yang ditekankan di bidang ini,” katanya.
Beliau berharap, kampus baru tersebut mampu berperanan sebagai pusat ilmu dan penyelidikan yang mampu menyumbang kepada kemajuan serta kesejahteraan rakyat dan negara.

Entry Blog Tutorial Tapi Tak Boleh Copy | WTF


Pernah x korang masuk blog-blog entry lebat cerita pasal tutorial itu ini..
Code HTML berterabur sana sini..
Mestilah pernah kan?

Nak dijadikan cerita kalau diorang disable copy (ctrl+C)!!

Ape kejadahnya entry suh copy code tapi dia disable copy!!
Menyusahkan orang tahu x?
Kalau tahu dah disable menatang tuh xyah la buat entry yang suh org copy code segala..



x suke benda-benda yang menyusahkan aku. Tanda 'X' ni lah alamatnya aku klik

Budak Sekolah Melayu Bertudung Beraksi


cantik ke dek??

Monday, November 29, 2010

Kini Forex | MLM??Pelaburan??Penipuan??






Segalanya 

Fikir-fikirkanlah Sendiri
Tactic Russia lagi.?




AWAS Anda Diperhatikan


sekali ada embeded camera ka mate dorg..ahahha, amacam bro.?

Friday, November 26, 2010

Download Bloglist 2010 by Blogcaripasal









Link Mediafire Bro
Download HERE 








Link Anda Tiada?Mahu Link Anda Tersenarai dalam Bloglist BlogCariPasal (BCP)??
Tinggalkan link anda dalam komen entry ini. Blog anda akan tersenarai dalam Bloglist Januari 2011

Thursday, November 25, 2010

Review Penjagaan Kulit Artis | Siti Nurhaliza

REVIEW PENJAGAAN KULIT ARTIS


  • Minum jus atau makan buah-buah seperti belimbing atau nenas adalah satu kemestian buat Siti. Minum jus lobak merah setiap pagi dengan sarapan.
  • mengamalkan pengambilan kapsul antioksiden, vitamin dan CQ10 untuk kekal sihat.
  • Untuk mendapatkan kulit licin, campurkan tepung pulut dengan air. Sapukan pada muka sebelum tidur. 
  • Siti gemar mengambil madu lebah dan dicampur dengan putih telur. Selepas itu, ianya disapu pada muka sehingga kering dan kemudian bilas selepas 30 minit.
  • Untuk mengelakkan kulit bersisik, Siti amalkan dengan campurkan hampas kelapa dengan air asam jawa. Selepas itu, sapukan pada tempat kulit yang bersisik. 
  • Rahsianya untuk kekal cantik adalah dengan setiasa berfikiran positif dan cuba meleraikan segala kekusutan di dalam minda.
Tips Mekap Siti Nurhaliza

  • Pastikan bedak padat yang dipilih sesuai dengan warna kulit.Siti gunakan dua produk iaitu Maybelline dan M.A.C.Biasanya siti campurkan kedua-dua bedak ini.Sebelum itu siti akan menyapu wajah dengan 'Concealler' terlebih dahulu.
  • Gincu yang sering menjadi pilihan siti tentulah Maybelline Watershine.Selain gemarkan warna merah jambu,pilihan siti tentulah warna 'Ginger Ice Tea'.Manakala pemerah pipi pula,warna kegemaran siti ialah merah jambu,Natural dan 'Peach'.
  • Siti gunakan produk Maybelline dan Martha Tilaar.Siti akan campur kedua-dua pembayang mata ini untuk mendapatkan kesan yang lebih menarik.Siti sukakan pembayang berwarna biru sebab ia membuatkan kelopak mata siti kelihatan lebih menonjol.
  • Untuk pensil mata siti lebih suka gunakan barangan Estee Lauder dan Mascara dari Maybelline.

Ranking Universiti di Malaysia | UiTM No 4

UniversitiesTowns
 Universiti Malaya
Kuala Lumpur
 Universiti Putra Malaysia
Serdang
 Universiti Islam Antarabangsa Malaysia
Gombak
 Universiti Malaysia Perlis
Arau
 Universiti Teknologi Malaysia
Johor Bahru
 Universiti Teknologi MARA
Shah Alam
 Universiti Kebangsaan Malaysia
Bangi
 Universiti Sains Malaysia
Minden
 Multimedia University
Cyberjaya and other locations
10  Universiti Utara Malaysia
Sintok
11  Universiti Teknologi Petronas
Tronoh
12  Universiti Malaysia Sabah
Kota Kinabalu and other locations
13  Universiti Malaysia Sarawak
Kota Samarahan
14  Universiti Malaysia Pahang
Kuantan and other locations
15  Universiti Tenaga Nasional
Kajang
16  Universiti Sains Islam Malaysia
Nilai
17  Universiti Malaysia Kelantan
Pengkalan Chepa
18  Universiti Tunku Abdul Rahman
Petaling Jaya and other locations
19  Universiti Pendidikan Sultan Idris
Tanjong Malim and other locations
20  Universiti Malaysia Terengganu
Kuala Terengganu
21  Tun Hussein Onn University of Malaysia
Batu Pahat
22  Universiti Teknikal Malaysia Melaka
Ayer Keroh
23  Universiti Darul Iman Malaysia
Kuala Terengganu
24  Universiti Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
25  Universiti Pertahanan Nasional Malaysia
Kuala Lumpur
26  Universiti Perubatan Antarabangsa
Kuala Lumpur
27  Universiti Industri Selangor
Berjuntai Bestari and other locations
28  Universiti AIMST
Bedong
29  Malaysia University of Science and Technology
Petaling Jaya
30  Universiti Teknologi Kreatif Limkokwing
Cyberjaya and other locations
31  Management and Science University
Shah Alam
32  Universiti Tun Abdul Razak
Petaling Jaya

KPLI Ambilan Januari 2011 | Semakan Online Yang Berjaya


Permohonan untuk memasuki Kursus Perguruan Lepasan Ijazah Sekolah Rendah (KPLI SR) Ambilan Januari 2011 

Kronologi KPLI Ambilan Januari 2010
  1. Iklan permohonan KPLI Ambilan Januari 2011. 10 Oktober 2010
  2. Permohonan dibuka (Permohonan dibuat secara online). Nombor PIN boleh didapati di Bank Simpanan Nasional seluruh negara. 11 Oktober 2010
  3. Permohonan ditutup. (Pindaan atau perubahan maklumat permohonan boleh dibuat sehingga tarikh tutup). 24 Oktober 2010
  4. Semakan online nama calon yang berjaya menduduki Ujian MTeST. 08 November 2010
  5. Ujian MTeST seluruh negara (Sila bawa Tiket Panggilan Ujian). 13 November 2010
  6. Semakan online nama calon berjaya dipanggil temu duga. (Pemohon yang berjaya dikehendaki mencetak Surat Panggilan Temu Duga, Borang Butiran Diri dan Helaian Pernyataan Hasrat melalui Internet).03 Disember 2010
  7. Temu duga KPLI Ambilan Januari 2011. (Sila bawa bersama Surat Panggilan Temu Duga , Borang Butiran Diri dan Helaian Penyataan Hasrat yang dicetak melalui Internet yang telah dilengkapi).13 hingga 24 Disember 2010
  8. Semakan Tawaran calon berjaya ke Institut Pendidikan Guru (IPG).(Calon boleh mencetak surat tawaran sementara melalui internet. Surat Tawaran Rasmi boleh didapati selepas melapor diri di IPG). 22 Januari 2011
  9. Pendaftaran calon di Institut Pendidikan Guru.(Calon yang melapor diri boleh mendapatkan Surat Tawaran Berkursus di Institut Pendidikan Guru yang ditetapkan selepas mendaftar). 31 Januari 2011

Review Penjagaan Kulit Artis | Lisa Surihani

REVIEW PENJAGAAN KULIT ARTIS

Slot terbaru ecah buat untuk tunjuk sedikit review bagaimana artis-artis tempatan menjaga kulit badan mereka.
First artis pilihan ecah nak review hari ini : Lisa Surihani


  • Jangan tidur dalam keadaan muka bermekap tebal
  • Untuk melembapkan kulit muka, Lisa memilih produk Garnier kerana sesuai dengan kulit mukanya. Lisa guna penyegar (toner) dan pelembap muka (moisturizer).
  • Produk mata Lisa gunakan penyegar mata Garnier untuk menghilangkan tanda hitam di bawah mata.
  • Lisa pakai topeng (mask) setiap 2 minggu sekali dan penyental muka (scrub) di kawasan zon T pada wajahnya.
  • Produk Garnier Light Whiten & Even Moisturizing Cream bertindak dwiaksi terbukti.
  • Amalkan minum air suam
  • Amalkan minum pati teh hijau dan buah-buahan.
  • TIdak sentuh minuman berkarbonat sejak kecil lagi

Save Password di Browser | Awas Username dan Password Boleh Diketahui Pihak Tidak Diingini

Wahai rakan-rakan!!
Tergempar ni..aku cedok kat onceitalk
Jangan sesekali main kasi jerk member pinjam laptop korang kalau korang enable "save password history" kat browser korang.

Kenapa, Kenapa, Kenapa??

Boleh cedok username dengan password woa!!Aku pun baru tahu ni..
So, mau share sesame rakan taulan..

Ok x percaya??
Ni untuk browser : mozilla firefox

Suppose to hide password tu "Show Password" (xkan onceitalk nak reveal kat korang plak kan??)

Ok, ni tambahan untuk google chrome :

  1. Pergi kat Setting(gambar spanar kat bawah Button Exit(X))
  2. Klik Options>Personal Stuff Tab>Show Password

Klik kat show password utk dapatkan password yang di save. Senang bukan!!

*Macam-macam details boleh dapat kalau unauthorized person tahu password kita.

Saiful Bukhari Azlan Tidak Membasuh Dubur | Akibat Tak Basuh Dubur

Selepas kejadian liwat dengan Anwar Ibrahim beliau tak basuh duburnya kerana taknak bukti terhapus!
WTF?
info

Gambar hiasan

Gila geli aku!!

Blogcaripasal Join Projek Disember DJ2B - 31 Blogger


  1. First of all ada satu pujian dr ecah utk sis Dahlia..
"your banner kali ni sangat comel and cute..i Like"
Korang x caye??Tengok ni :
cikgudahlia
Aku x puji kalau x cantik. Masalahnya memang cantik ok.

Ok, kita ke main point terus.
Mesti korang tertanya-tanya kan amende ni.?
Ni la projek akhir tahun DJ buat blogger-blogger yang rasa belum puas ati ngan traffik and visitor blog diorang. Sangat bagus kan? Memang sangat membantu blogger baru yang nak dptkan tempias traffik dr blog sis Dahlia.

Now review sikit pasal blog Dahlia :
  • Mule layan blog Dahlia sebelum dia bertukar ke domain .com. Blog Dahlia banyak tips-tips pasal dunia blog, nuffnang dan juga info-info duniawi ni
  • Blog Dahlia menerima visitor yg agak byk dlm satu hari.
  • Yang paling best blog sis Dahlia ni kadang-kadang macam berita online. Banyak berita-berita semasa dipost sis Dahlia.

Sekarang aku nak gtau syarat kalau nak join Projek DJ2B - 31 Blogger

  • Buat satu post kenapa Dahlia perlu pilih anda antara 31 Blogger.
  • Wajib sertakan analisis traffik selama seminggu (graf ijo nuffnang dalam blog post tuh)
  • Mesti ada baclink ke entry projek ni
  • Tinggal link entry korang dengan code ni : 
<a href="URL Blog Anda">Title Entry Anda</a>

  • Personal blog anda mesti berusia 3 bulan

Ok, sekarang cite sikit kenapa Dahlia kena pilih blogcaripasal masuk dalam list :

  • Traffic out kalau x blogwalking. Kalau blogwalking pun ada la ciput.
  • Sebab blogcaripasal ni kadang-kadang dahagakan komen. Sebab jeles tengok entry blog orang lain yang biasa-biasa jerk tp dpt komen banyak. OPs..ahaha
  • Usha sikit graf blogcaripasal minggu ni (wah..jrg reveal ni. Dah la ciput!) Help me sis :)

Nak tahu lanjut pasal projek ni masuk sini

Harga Pakej Scuba Diving Berapa?


Nak Pakej Termurah
Pakej 2hari 1 malam or Sehari(pergi balik)

Full price sekali tambang ke pulau..

Sape-sape ada experience share please..

Wednesday, November 24, 2010

Saka | Anda Sedar Atau Tidak

Ok, korang pernah dengar 'SAKA'??
Of course lah pernah kan??
Siap ada cerita lagi kan pasal saka ni..
TV3 pon ada siarkan drama tajuk 'SAKA'

Ertinya:
"Dan bahawasanya ada beberapa lelaki dari kalangan manusia meminta perlindungan kepada beberapa lelaki dari kalangan jin, maka jin-jin itu menambah bagi mereka dosa dan kesalahan..." - Surah al-Jin: 6


Korang tahu x saka ni boleh ada kat bdn korang secara sedar atau x sedar.
Kadang-kadang kita x tahu pun kita ada saka sampai lah jadi sesuatu 'peristiwa aneh'
Jangan ditanya peristiwa apa.

Ngeri bukan?

So, kalau korang nak tahu lanjut pasal saka nikorang boleh pergi kat laman web penawar.com

Resepi Sambal Belacan Blogcaripasal

Gambar sekadar hiasan

kalo kt umah biase aku jerk yg wat sambal belacan..
cicah plak ngn ikan goreng..
perghh..

ni untuk 4org mkn..

Bahan2nye:

  • 2 btg cili msk(yg merah baru naik rupe dia)
  • 5-6 btg cili api(yg ni ijo pon xper..gabungan ijau merah lg smart)
  • nak pedas lg leh tambah cili api tuh..
  • smbal belacan bakar dulu jgn msk yg mentah2..ikot suke nak byk maner..jgn byk sgt nnti meleleh idong
  • air limau nipis or air asam jawa pon ok..(jgn byk 1/4 dr cwn kopi)
  • gula 1 sudu
  • Tambah separuh biji tomato. (Nak letak sebiji pon xpe)

cara2 membuatnye:

tumbuk sume bhn2 kecuali air limau nipis tuh..last sekali baru masuk..
dah tumbuk kacau2 sebati then baru perah air limau tuh..

then hidangkan..
tadaa..
sedap22.

Ending | Episod Akhir Sinetron Cahaya




Starring :
Naysila Mirdad sebagai Cahaya
Ririn Dwi Ariyanti sebagai Talitha
Glenn Alinskie sebagai Raka
Dude Harlino sebagai Satria




Episod Akhir Cahaya 232

Zaman ICT | Kerana Satu Klik Malapetaka Berterusan Hingga Hari Kiamat

Sama-sama hayati dan beramal

Zack baharu tamat belajar di sebuah universiti kemudian di terima bekerja di sebuah syarikat ICT. Setiap pekerja dibekalkan dengan komputer, alamat email dan internet akses bagi memudahkan urusan kerja seharian.Zack mempunyai ramai kawan dan mereka berhubung melalui email setiap hari. Masa lapang Zack diisi dengan melayari laman web lucah. Kegemarannya ialah memuat turun (download) gambar-gambar lucah itu kemudian berkongsi dengan kawan-kawannya melalui email. Dia mempunyai “email group” dan ada 50 alamat email kawan-kawannya di dalam “emailgroup” tersebut.

Sekali menghantar email, dia akan menghantar kepada “emailgroup” tersebut.Selain daripada itu dia juga suka menghantar semula email yang diterima daripada rakan yang lain ke “emailgroup”. Di antara kandungan email itu adalah kisah-kisah yang mengaibkan seseorang seperti video klip bercium di dalam lif, kisah seluar dalam yang dijumpai di dalam periuk di restoran mamak dan seumpamanya lagi yang kebanyakannya adalah perkara-perkara yang nafsu kita seronok membacanya dan melihatnya tetapi hukumnya adalah jelas haram di sisi syariat Islam.
Pada suatu hari ketika pulang dari tempat kerja Zack terlibat dengan kemalangan jalan raya dan kembali ke rahmatullah di tempat kejadian.

Di dalam Islam telah sepakat ulama’ bahawa hukum melihat gambar-gambar lucah, menyebarkan fitnah, membuka aib dan seumpamanya adalah haram serta berdosa kepada mereka yang melakukannya dan menyebarkannya.Untuk memudahkan kefahaman, katakan Zack telah mendapat satu dosa kerana menghantar gambar-gambar lucah kepada kawan-kawannya. Gambar tersebut diterima oleh 50 orang kawan-kawannya melalui email. Kesemua kawan-kawannya seronok dengan gambar tersebut dan meredai perbuatan Zack maka setiap kawannya mendapat satu dosa manakala dosa setiap kawannya itu juga diberikan kepada Zack jadilah sekarang dosa Zack 1+50 = 51.Setiap kawan-kawan Zack itu pula menghantar gambar tersebut kepada 10 orang lagi,maka sekarang dosa Zack akan bertambah lagi menjadi 1+50+500=551 dosa. Kemudian setiap sepuluh orang itu menghantar lagi kepada 10 orang yang lain, bertambahlah dosa Zack menjadi 1+50+500=5551. Begitulah seterusnya.

Zack telah meninggal dunia, email nya masih lagi tersebar, maka akan berterusanlah dia mendapat dosa selagi email itu berlegar di ruang cyber hingga hari kiamat. Begitulah iktibar yang boleh diambil daripada apa yang berlaku kepada Qabil, setiap jiwa yang mati dibunuh kerana hasad dengki manusia, maka dosa membunuh itu akan juga sampai kepada Qabil hingga hari kiamat. Bayangkanlah berapa ramaikah jiwa yang telah
kena bunuh dengan zalim sejak dari zaman nabi Adam hingga sekarang? Dan berapakah dosa yang terpaksa ditanggung oleh Qabil di akhirat kelak?

Berbalik kepada kisah Zack, katakan sebelum meninggal dunia, Zack telah sempat bertaubat, insya’Allah dosa manusia terus dengan Allah, seperti meninggalkan puasa, zakat dan solat fardu akan Allah ampunkan tetapi dosa kita sesama manusia hanya Allah akan ampunkan bila insan tersebut mengampunkan kita. Zack telah menyebarkan perkara
yang menyebabkan orang lain berdosa, bagaimanakah dia nak mintak ampun dengan semua yang menerima email tersebut? Selagi mereka semua tidak mengampunkan Zack maka selagi itulah dia akan terima dosa hingga kiamat kelak.
gambar sekadar hiasan

al-Fatihah Buat Blogger Aishah

aishah kenangan terindah

Telah kembali ke rahmatullah 22/11/2010
allahyarhamah terjatuh di bilik air dan meninggalkan 6orang anaknya dan selamat dikebumikan di tanah perkuburan UPM.
Sedihnya 3 kembarnya masih kecil.



Entri terakhirnya mengenai ben ashaari.
Syahdu sungguh bila terbaca entry ben.

al-Fatihah buat blogger Aishah
[image[4].png]

Keputusan Peperiksaan November 2010 UiTM

Tarikh Keramat : 10 Disember 2010


Tuesday, November 23, 2010

Burung Walit Lubuk Perusahawanan Terkini | Sarang Burung Layang-Layang


Burung Walit = Burung Layang-Layang


Khasiat Sarang Burung Walit

  • Membantu merangsang sel dan penghasilan semula struktur sel badan
  • punca utama penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus.

Terdapat 3 musim pembiakan bagi burung Layang-layang Gua ini iaitu bermula dari bulan Disember – Mac, April – Julai dan Ogos – November.


Anggaran hasil perniagaan sarang burung walit ni leh dapat around 40K - 60K sebulan.
Banyak tuh!!

JAWATAN KOSONG KERAJAAN DAN SWASTA TERKINI DI MALAYSIA

(30 November 2010) Jawatan Kosong Kolej RISDA



(15 Disember 2010) Jawatan Kosong Felda Holdings
Kami mencari individu-individu cemerlang dari pelbagai latarbelakang yang ghairah menyahut cabaran. Sekiranya anda memenuhi kriteria ini, sertailah organisasi kami yang berintegriti tinggi dan sentiasa memandang ke hadapan. Sedang mencari pekerjaan atau inginkan kerjaya baru? Sertailah organisasi kami di mana kemungkinannya tidak berkesudahan.

1. Secretarial Executive
2. Jurumasak
3. Eksekutif Teknical (Engineers)
4. Inspektor Polis Bantuan 

Tarikh Tutup Permohonan: Jawatan 1 dan 2 (30 November 2010), Jawatan 3 (26 November 2010), Jawatan 4 (15 Disember 2010)
Klik Untuk Maklumat Lanjut
(22-29 November 2010) Jawatan Kosong Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB)
Skim Prosper Siswazah Dan Program Siswazah Perantis

1. PUNB sedang mencari siswazah yang berminat untuk berniaga (perantis) dan siswazah yang ingin mengembangkan perniagaan sedia ada.Taklimat dan temuduga terbuka ditempat-tempat berikut:-

Tarikh : Pada 22 November 2010 (Isnin)
Masa : 10.00 pagi
Tempat : Dewan PUNB ,Tingkat 9 Blok 1B, Plaza Sentral, Kuala Lumpur.

Tarikh : Pada 23 November 2010 (Selasa)
Masa : 08.30 pagi
Tempat : MPC Kepala Batas, Jalan Bertam 13200 Kepala Batas, Pulau Pinang

Tarikh : Pada 24 November 2010 (Rabu)
Masa : 08.30 pagi
Tempat : FELDA Residence, Kuala Terengganu Jalan Hiliran, 20300 Kuala Terengganu

Tarikh : Pada 29 November 2010 (Isnin)
Masa : 08.30 pagi
Tempat ; Hotel Seri Malaysia, Lot PTB 17648, Jalan Langkasuka, Larkin, 80350 Johor Bharu

Tarikh : Pada 29 November 2010 (Isnin)
Masa : 10.00 pagi
Tempat : Dewan PUNB Tingkat 9, Blok 1B, Plaza Sentral, Kuala Lumpur Sentral

Tarikh Tutup Permohonan : 29 November 2010 
Klik Untuk Maklumat Lanjut

Finalis Muzik-Muzik 2010 | 14 lagu Bakal Berentap

  1. Sofea Jane – Black / Shah Kamikaze & Iswandy / Farril
  2. Pelita – A.P.I / Loque / Loque
  3. Cinta Sempurna – Yuna / Yuna / Yuna
  4. Tolong Ingatkan Aku – Ana Rafali / Ana Rafali / Ana Rafali
  5. Kau Ada Kamu – Adira / Edry Abdul Halim / Edry Abdul Halim
  6. Hanyut – Faizal Tahir / Audi Mok / Faizal Tahir
  7. Jahat – Stacy / Edry Abdul Halim / Edry Abdul Halim
  8. Kebahagian Dalam Perpisahan – Shahir / Edry Abdul Halim / Edry Abdul Halim
  9. Mencari Konklusi – Hujan / Noh Hujan / Noh Hujan
  10. Selamat Malam – Faizal Tahir / Audi Mok / Faizal Tahir
  11. Drama King – Meet Uncle Hussain & Black / Taja / Tun Teja
  12. Extravaganza – Bunkface / Sam Bunkface/ Bunkface
  13. Noktah Cinta – Hafiz / Ajai/ Shah Qalam
  14. Berlari – Tomok / Audi Mok & Shahzee Ishak / Tomok


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails