Friday, July 30, 2010

Banci Penduduk & Perumahan


Hohoh..Nyanyi sikit..Banci Penduduk dan Perumahan..
Ini lah kerja part time aku sekarang..Saje nak amik experience and leh jana duit sikit-sikit.
So, masalahnya sekarang aku jaranglah hendak berblogwalking.
Ade je mase free aku akan pergi buat banci.
So, sori kawan-kawan aku x dpt nak balas jejak korang sangat.
Pada yang masuk and komen kt blog aku thankz a lot.
Ada masa aku update lagi wokeyh..

Nanti aku story kat korang pengalaman aku as a PEMBANCI ok not PEMBENCI..

Banci Penduduk dan Perumahan!!


2 comments:

ataicha said...

mesti byk pengalaman masa jadi pembanci ni kan?..

ecah said...

agk la..
mcm2 benda rase..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails